JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta165g248kcal33.1g0g13.2g0.2g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.6g14kcal0.4g0g1.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai36g5.4kcal0.1g1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1g2.9kcal0.3g0.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g602kcal69.8g14.8g29.4g3g
Valittu annoskoko346g301kcal34.9g7.4g14.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna173g151kcal17.5g3.7g7.4g0.8g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616