Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 289g32kcal1.6g4g0.3g2g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g26g5.3kcal0g1.7g0g0g
Tilli, tuore 5.2g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g247kcal3.6g53.4g0.6g4.2g
Valittu annoskoko346g124kcal1.8g26.7g0.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna173g62kcal0.9g13.4g0.2g1.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041