Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)38g130kcal7.9g0.4g10.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]25g83kcal6.8g0g6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g98g33kcal1.4g5.8g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g1080kcal51.4g130.6g37.4g6g
Valittu annoskoko347g540kcal25.7g65.3g18.7g3g
Annoskoko puolitettuna173g270kcal12.9g32.7g9.4g1.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744