Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g42kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Auringonkukansiemen 38g223kcal8.6g4.7g18.6g2.3g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.3g37kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g1468kcal46.4g197.2g50.6g17.8g
Valittu annoskoko347g734kcal23.2g98.6g25.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna173g367kcal11.6g49.3g12.7g4.5g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453