Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1254g1330kcal50g243g11.2g21.8g
Hk, sininen lenkki 580g1454g3345kcal145.4g91.6g261.8g2.9g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka627g219kcal17.6g29.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g9856kcal429.2g740.2g559.2g53.6g
Valittu annoskoko3460g4928kcal214.6g370.1g279.6g26.8g
Annoskoko puolitettuna1730g2464kcal107.3g185.1g139.8g13.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876