Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 4.4g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 53g167kcal12.8g24g1g4.7g
Viinietikka 3.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g420kcal27.8g62.8g2.4g14.6g
Valittu annoskoko347g210kcal13.9g31.4g1.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna174g105kcal7g15.7g0.6g3.7g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954