Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)113g35kcal2g6.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kanaliemi laimennettu 31g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g113g79kcal16.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g278kcal40.8g20.2g2.6g2.8g
Valittu annoskoko348g139kcal20.4g10.1g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna174g70kcal10.2g5.1g0.7g0.7g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280