Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 172g246kcal21.5g0.5g17.6g0g
Smetana, Valio, hyla31g122kcal0.6g0.8g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g63g147kcal7.1g0.3g13.8g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1394kcal60g9.2g126.8g2.2g
Valittu annoskoko348g697kcal30g4.6g63.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna174g349kcal15g2.3g31.7g0.6g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392