Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g125g653kcal8g50.9g48.6g3.4g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g2654kcal52g159.6g206.8g6.8g
Valittu annoskoko348g1327kcal26g79.8g103.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna174g664kcal13g39.9g51.7g1.7g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469