Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 419g269kcal13.4g20.2g14.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2096g2305kcal523.9g0g21g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 769g1096kcal96.1g2.3g78.8g0g
Korppujauho 175g640kcal18.3g130.8g1.8g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g8668kcal1305.6g315.6g232.8g18.6g
Valittu annoskoko3472g4334kcal652.8g157.8g116.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna1736g2167kcal326.4g78.9g58.2g4.7g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089