Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)70g629kcal0g0g69.9g0g
Sipuli 466g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)1864g559kcal18.6g74.6g7.5g3.7g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 932g3310kcal17.5g24.7g354.2g0g
Basilika, tuore 47g13kcal1.5g0.5g0.4g0.7g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g70g52kcal5.2g6.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g9474kcal101.2g267.2g867g27.8g
Valittu annoskoko3472g4737kcal50.6g133.6g433.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna1736g2369kcal25.3g66.8g216.8g7g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887