Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow400g1129kcal71.7g254.2g3.6g40g
Palvikinkku HK 3%481g481kcal86.5g2.4g14.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)280g448kcal7.6g7.6g42g0g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g27kcal1g1g2.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g4347kcal338.8g563.8g126.4g93.6g
Valittu annoskoko3472g2173kcal169.4g281.9g63.2g46.8g
Annoskoko puolitettuna1736g1087kcal84.7g141g31.6g23.4g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380