Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1119g1438kcal232.2g0g56g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g2182g807kcal21.8g130.9g24g34.9g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g4881kcal511.8g276.6g194.2g75g
Valittu annoskoko3472g2441kcal255.9g138.3g97.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna1736g1220kcal128g69.2g48.6g18.8g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630