Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g302g1178kcal0g295.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g3019g876kcal27.2g163g12.1g69.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g4106kcal54.4g917.8g24.2g138.8g
Valittu annoskoko3472g2053kcal27.2g458.9g12.1g69.4g
Annoskoko puolitettuna1736g1027kcal13.6g229.5g6.1g34.7g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325