Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1805g3068kcal342.9g0g180.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)90g280kcal15.3g48.7g2.6g11.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen32g227kcal0.3g0.3g25.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)113g34kcal0.9g6.7g0.1g0g
Vesi1354g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light45g81kcal3.8g1.7g6.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.1g3g5.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6948g7518kcal730.6g121g441.4g24.2g
Valittu annoskoko3474g3759kcal365.3g60.5g220.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna1737g1880kcal182.7g30.3g110.4g6.1g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014