Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g274kcal0.5g0.2g30.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Kaurahiutale 30g113kcal4.4g17.2g2.2g3g
Vehnäjauho, sunnuntai37g129kcal4.4g26.2g0.8g1.1g
Mansikka, Tuore189g81kcal0.9g15.9g0.4g3.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g38g211kcal3.2g20.8g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1749kcal26.8g192.8g94.2g15.4g
Valittu annoskoko348g875kcal13.4g96.4g47.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna174g437kcal6.7g48.2g23.6g3.9g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569