Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g299g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste45g176kcal14.8g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g583kcal33.4g36.6g33.2g15.6g
Valittu annoskoko348g291kcal16.7g18.3g16.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna174g146kcal8.4g9.2g8.3g3.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.3g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922