Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali201g43kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkanaraaste 200g101g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g15g15kcal0g3.2g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever30g204kcal0.3g0.4g22.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g578kcal6.6g31.4g45.8g13.4g
Valittu annoskoko348g289kcal3.3g15.7g22.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna174g145kcal1.7g7.9g11.5g3.4g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007