Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)298g376kcal32.8g0.9g26.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g145kcal0.2g0.2g15.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g179kcal7.2g2g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1400kcal80.4g6.2g117.6g0g
Valittu annoskoko348g700kcal40.2g3.1g58.8g0g
Annoskoko puolitettuna174g350kcal20.1g1.6g29.4g0g
Arvot/100g100g201kcal11.6g0.9g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780