Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 219g86kcal2.2g15.4g0.4g5.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g33g62kcal0.8g1.1g5.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras6.6g18kcal0.6g3.4g0.1g0.9g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g55g40kcal4.4g4.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g608kcal29.4g48.6g29.2g13g
Valittu annoskoko348g304kcal14.7g24.3g14.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna174g152kcal7.4g12.2g7.3g3.3g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154