Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1001g181kcal5.6g25g4g7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tonnikala öljyssä 751g1425kcal203.7g0g67.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1001g250kcal13g42.1g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%501g801kcal13.5g13.5g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g5478kcal480.8g188.6g298.6g21.8g
Valittu annoskoko3480g2739kcal240.4g94.3g149.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna1740g1370kcal120.2g47.2g74.7g5.5g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730