Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2248g474kcal27g76.4g4.5g47.2g
Jauheliha, sika-nauta 999g2213kcal174.9g0g169.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g84kcal3.2g3.2g6.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g5651kcal415.4g178.4g362.6g102.2g
Valittu annoskoko3480g2826kcal207.7g89.2g181.3g51.1g
Annoskoko puolitettuna1740g1413kcal103.9g44.6g90.7g25.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213