Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1803g3246kcal443.6g52.3g138.7g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1202g1443kcal33.7g61.3g120.2g4.8g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g90g102kcal0.6g20.7g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g10857kcal967.4g305.2g639.4g20.8g
Valittu annoskoko3480g5429kcal483.7g152.6g319.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna1740g2714kcal241.9g76.3g159.9g5.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117