Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka520g57kcal5.7g5.7g1g5.2g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Porkkana 720g235kcal4.5g40g1.4g18.4g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 520g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g20g64kcal0.2g15.8g0g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g20g34kcal0g8.2g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g400g120kcal4g16g1.2g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g2717kcal64.2g321.2g100.8g101.6g
Valittu annoskoko3480g1359kcal32.1g160.6g50.4g50.8g
Annoskoko puolitettuna1740g679kcal16.1g80.3g25.2g25.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091