Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee2398g2926kcal503.6g0g95.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon360g435kcal12.2g96.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g301kcal0.1g73.4g0g1.3g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g959kcal16.2g16.2g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g9345kcal1070g387.4g372.4g8.4g
Valittu annoskoko3480g4672kcal535g193.7g186.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna1740g2336kcal267.5g96.9g93.1g2.1g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312