Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 479g485kcal6.2g23.3g39.3g8.2g
Linssi, vihreä, go green1018g3442kcal295.3g580.4g10.2g310.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1018g1069kcal81.5g142.6g20.4g101.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g509g143kcal3.1g30.3g1g12.7g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g300g344kcal18g15g24g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g12956kcal820.8g1601g400.4g868.8g
Valittu annoskoko3480g6478kcal410.4g800.5g200.2g434.4g
Annoskoko puolitettuna1740g3239kcal205.2g400.3g100.1g217.2g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506