Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g29g44kcal7.9g0.4g1.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g44g10kcal0.4g2g0g0.9g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g26g6.6kcal0.3g1.3g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 73g56kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g312kcal21.8g33.6g8.8g6g
Valittu annoskoko349g156kcal10.9g16.8g4.4g3g
Annoskoko puolitettuna175g78kcal5.5g8.4g2.2g1.5g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271