Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl45g153kcal6.3g25.2g3g5g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)169g68kcal6.2g11g0.2g0g
Mustikka metsä- 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemenöljy17g152kcal0g0g16.9g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5.6g36kcal0.8g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g818kcal26.6g73g47.2g10g
Valittu annoskoko350g409kcal13.3g36.5g23.6g5g
Annoskoko puolitettuna175g205kcal6.7g18.3g11.8g2.5g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111