Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1199g420kcal44.4g51.6g4.8g0g
Sokeri 255g1034kcal0g254.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 899g3101kcal49.5g685g10.8g11.2g
Becel olive (Becel), annos 100g180g630kcal0g5.4g68.3g0g
Mansikka 600g279kcal3g50.4g1.2g11.4g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g11169kcal198.8g2133.4g171g55.2g
Valittu annoskoko3492g5585kcal99.4g1066.7g85.5g27.6g
Annoskoko puolitettuna1746g2792kcal49.7g533.4g42.8g13.8g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108