Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1914g6412kcal229.7g1263.2g45.9g156.9g
Grahamjauho 117g384kcal12.4g71g2.6g11.6g
Siirappi 85g257kcal0.1g63g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 85g275kcal24.7g6g17g26g
Seesaminsiemen, kuorineen 68g459kcal18.3g4.7g39.5g8.4g
Rypsiöljy 53g470kcal0g0g53.2g0g
Vesi1063g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 106g79kcal14g1.2g0.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g16670kcal598.4g2818.2g317.2g420.4g
Valittu annoskoko3492g8335kcal299.2g1409.1g158.6g210.2g
Annoskoko puolitettuna1746g4168kcal149.6g704.6g79.3g105.1g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010