Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1801g3989kcal315.2g0g306.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 515g681kcal13.5g16.5g61.8g0g
Maustepippuri, annos 1g39g1.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 15g44kcal1.6g6.5g0.3g4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g299g388kcal39.1g0.9g24.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale257g154kcal25.7g12.9g0.8g187.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl77g679kcal0g0g77.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g11985kcal795.6g93.4g943.8g390.8g
Valittu annoskoko3492g5992kcal397.8g46.7g471.9g195.4g
Annoskoko puolitettuna1746g2996kcal198.9g23.4g236g97.7g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796