Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 210g808kcal80.9g97.3g4.8g21.4g
Kaali, valkokaali976g206kcal11.7g33.2g2g20.5g
Sipuli (käsittelemätön)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6996g2308kcal195.8g314.4g15.6g104.4g
Valittu annoskoko3498g1154kcal97.9g157.2g7.8g52.2g
Annoskoko puolitettuna1749g577kcal49g78.6g3.9g26.1g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437