Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 5.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maissi jyvät 4.3g6.2kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Fetajuusto, Milbona2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g6.6g5kcal0.3g1.1g0g0.3g
Kana 6.6g12kcal1.3g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g4.4g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike, Felix3.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g74kcal4.8g6.8g3g1.2g
Valittu annoskoko35g37kcal2.4g3.4g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.2g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g105kcal6.8g9.7g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361