Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 14g6.4kcal0.1g1.1g0g0.6g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g93kcal2.2g3.2g7.4g1.2g
Valittu annoskoko35g47kcal1.1g1.6g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal0.6g0.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.6g10.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957