UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1259g22kcal0.8g0.7g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g2.3g19kcal0g0g2.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4.8g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g106kcal2g6.2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko35g53kcal1g3.1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal0.5g1.6g2g0.2g
Arvot/100g100g153kcal2.9g8.9g11.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236