Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, pasta 3.9g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g101kcal7.8g6.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko35g51kcal3.9g3.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal2g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal11.1g8.9g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642