Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g3.6g6.4kcal0.3g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras7.2g25kcal1g4.7g0.2g0.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.1g16kcal1.4g0g1.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.5g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g102kcal5.8g9.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko35g51kcal2.9g4.9g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.5g2.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g145kcal8.3g14g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978