Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.5g0.8kcal0.1g0g0g1.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)2.8g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)7g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Ketsuppi, Pirkka2.1g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.1g2kcal0g0.5g0g0g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g3.5g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g119kcal5.8g4.4g8.2g3.6g
Valittu annoskoko35g59kcal2.9g2.2g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna18g30kcal1.5g1.1g2.1g0.9g
Arvot/100g100g170kcal8.3g6.3g11.7g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458