Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Piimä AB Acidophilus Valio8.3g4.4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g45kcal2.6g3.2g2.6g0g
Valittu annoskoko35g22kcal1.3g1.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.7g0.8g0.7g0g
Arvot/100g100g64kcal3.7g4.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226