Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.7g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Parsakaali (Pirkka)4.9g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.4g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g25kcal1.2g2.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko35g13kcal0.6g1.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1.7g4g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056