Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)9g15kcal1.3g0.1g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g49kcal3.2g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko35g25kcal1.6g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.8g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326