Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g8.8g23kcal1.6g0.3g1.7g0g
Ranskankerma Valio4.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g127kcal8.4g1g10g0g
Valittu annoskoko35g64kcal4.2g0.5g5g0g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal2.1g0.3g2.5g0g
Arvot/100g100g181kcal12g1.4g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357