UNKK4 karppi jauhelihakiusaus kesäkurpitsalla

Neljä annosta

öljyä
1 ison iso kesäkurpitsa tai 2 pienempää
suolaa
sipulia
valkosipulia
lihaliemikuutio, pippuria
jauhelihaa 400 g
1 prk ranskankermaa
3-4 tomaattia
juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi tikuiksi, vähän kuin perunasuikaleiksi.

Ripottele suolaa päälle ja itketä hetki niin että vähän nestettä valuu pois.

Voitele uunivuoka öljyllä ja kippaa tikut siihen ja lykkää uuniin jauhelihan paistamisen ajaksi 200 asteeseen.

Kuullota ensin sipulia öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mielesi mukaan, itse laitan lihaliemikuution murusina, mustapippuria myllystä, paprikajauhetta, caynnepippuria ja reilusti valkosipulia :)
Sekoita joukkoon ranskankermapurkki.

Ota vuoka uunista ja sekoita kesäkurpitsatikut ja jauhelihamössö ja jatka paistamista.

Noin 10 min päästä lisää päälle viipaloitu tomaatti ja juustoraaste ja paista kunnes juusto on nätin väristä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1500 grammaa

Unkk4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto Emmental punaleima (Valio), annos 10g2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Keittiö creme fraiche (Arla ingman), annos 10g4.7g38kcal0.1g0.2g0.8g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g132kcal5.4g1.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko35g66kcal2.7g0.8g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal1.4g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g188kcal7.7g2.3g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225131