Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, tuore12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g35kcal2.2g1.8g2g0.6g
Valittu annoskoko35g18kcal1.1g0.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.6g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480