Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 18g36kcal2.8g0g2.8g0g
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g80kcal6g1.2g5.6g0.8g
Valittu annoskoko35g40kcal3g0.6g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.5g0.3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.7g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914