Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti3.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g76kcal7.6g1.8g4g0.4g
Valittu annoskoko35g38kcal3.8g0.9g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.9g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal10.8g2.6g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963