Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g5.9g8.5kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g58kcal3.8g5.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko35g29kcal1.9g2.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.7g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479