Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 6.2g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinaatti 2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g10kcal0.2g1.2g0g0.6g
Valittu annoskoko35g5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Arvot/100g100g14kcal0.3g1.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795