Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio3.2g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g150kcal11.4g0g11.6g0g
Valittu annoskoko35g75kcal5.7g0g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g38kcal2.9g0g2.9g0g
Arvot/100g100g214kcal16.2g0g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923