Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 24g25kcal5.4g0g0.4g0g
Currytahna punainen1.9g4.9kcal0g0.2g0.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8g27kcal1g0g3g0g
Aurajuusto1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g127kcal13.6g0.4g8.8g0g
Valittu annoskoko35g64kcal6.8g0.2g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal3.4g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.6g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996